0
Nu aveti nici un produs in cos.

0

Cum comanzi? Cum platesti?

EFECTUAREA COMENZILOR

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua comenzi la telefon, in scris pe email sau fax sau direct de pe site, prin adaugarea produselor si/sau modelului dorit in cosul de cumparaturi. Fiecare comanda va fi confirmata in scris de Furnizor prin formularul de CONFIRMARE COMANDA care va contine disponibilitatea stocului, termenele de executie si de livrare estimate si va fi urmata de FACTURA PROFORMA. Prin finalizarea/transmiterea comenzii, CLIENTUL consimte ca FURNIZORUL poate sa il contacteze, prin telefon sau posta electronica si COMANDA reprezinta acceptul lui fara obiectii pentru documentul "Termeni si conditii generale de livrare". Neluarea la cunostinta a documentului precizat anterior nu exonereaza de raspundere. ‘’Termeni si conditii generale de livrare" este disponibil pe site, sau la cererea oricarui beneficiar.

Furnizorul poate anula COMANADA in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nici o obligatie ulterioara fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune de interese daca:

 • datele transmise de CLIENT sunt incomplete sau inexacte, 
 • daca CLIENTUL nu isi indeplineste obligatiile lui de plata fata de FURNIZOR in termenul si in conditiile stabilite. 
 • daca datele de identificare a produsului comandat sunt incomplete (lipsa nr articol, denumire produs, dimensiune, culoare)

CONTRACTUL se considera incheiat intre FURNIZOR si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la FURNIZOR, prin intermediul postei electronice CONFIRMAREA COMENZII si FACTURA PROFORMA. O COMANDA neconfirmata de catre FURNIZOR nu are valoarea unui CONTRACT. Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

MODALITATI DE PLATA

Toate preturile de pe site www.sticla-vitralii.ro contin 19% TVA. Pentru conditii de livrare si retur va rugam sa consultati capitolul: Termeni si conditii

Puteti alege dintre urmatoarele modalitati de plata:

 • Cash la livrare (plata ramburs) – Se accepta palat ramburs DOAR la produse in configuratie standard. Aceasta metoda de plata nu este acceptata la produsele personalizate la comanada – care trebuie achitat integral in momentul lansarii. 
 • Plata online cu cardul tau de debit sau de credit, 
 • Plata prin credit in rate lunare, 
 • Plata cu transfer bancar din contul tau in contul Modern Glass Art . Contul bancar:RAIFFEISEN BANK ;  IBAN: RO50 RZBR 0000 0600 2014 3095 ;  Cod Fiscal: RO32053216


   1. CASH LA LIVRARE

  Plata la livrare este cel mai simplu mod de plata dar se accepta doar la produsele in configuratie standard. Nu trebuie decat sa ai banii in numerar conform comenzii tale si sa ii inmanezi curierului care asigura livrarea in schimbul produsului tau.

   2. PLATA ONLINE CU CARDUL DE DEBIT SAU DE CREDIT

  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau cu cardul de business, in aceleasi conditii de siguranta deplina ca si in cazul tranzactiilor realizate la bancomat sau in magazine prin plata la POS.Magazinul online www..sticla-vitralii.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

   Avantajele acestei metode de plata:

  • comoditate si usurinta in procesul de comanda
  • siguranta platii
  • fara costuri suplimentare
  • poti trimite cadouri unei persoane dragi chiar daca nu sunteti in acelasi oras

  CUM pot plati online cu cardul?

  Pas 1: Selectezi pe site la metoda de plata “Plata online cu card bancar", si apesi "Finalizeaza comanda". 

  Pas 2: Se face redirectionarea pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de plati prin carduri bancare PayU. Va trebui sa introduci in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe card) si codul CVV2/CVC2. Apoi apesi “Pasul urmator”

  Pas 3: Dupa finalizarea comenzii vei primi confirmarea pe pagina procesatorului de carduri bancare, precum si un e-mail de confirmare cu detaliile tranzactiei.  

   

  3.  PLATA IN RATE CU CARDUL DE CUMPARATURI

  Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in 2 pana la 6 rate fara dobanda.Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi: 

  - Raiffeisen Bank Standard
  - Raiffeisen Bank Vodafone
  - Raiffeisen Bank eMag
  - Raiffeisen Bank Gold
  - Raiffeisen Bank World

  Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda":

  1. Alegi ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit – 2 pana la 6  rate
  2. Efectuezi plata propriu-zisa
  3. Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
  4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.

  Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link (https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/)


  4.  PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

  Plata directa din in contul tau in contul Modern Glass Art este o solutie simpla mai ales atunci cand ai comandat un produs configurabil – cazul in care plata trebuie sa o faci integral ininte de lansarea produsului. Plata o faci in baza facturii proforma pe care o primest automat a doua zi dupa ce o persoana din biroul de vanzari verifica si valideaza comanda.Plata cu transfer bancar din contul tau in contul Modern Glass Art . Contul bancar:  RAIFFEISEN BANK ;  IBAN: RO50 RZBR 0000 0600 2014 3095 ;  Cod Fiscal: RO32053216

  Platile sunt considerate valide in momentul incasarii efective a acestora de catre FURNIZOR prin numerar, transfer bancar, plata prin card bancar, plata prin Paypal. Termenul de livrare sau executia comenzii incepe din data confirmarii intrarii integrale al sumelor specificate in contul bancar al FURNIZORULUI in czaul produselor configurabile, sau in momentul plasarii comenzii in cazul produselor standarad.

  Documentul fiscal emis catre CLIENT nu pune in posesia acestuia produsele, decat in momentul incasarii de catre FURNIZOR a contravalorii datorate pentru acele produse. 
Intarzierea platilor datorate duce la suportarea de catre CLIENT a unor penalizari de 0,2% pe zi, reintrarea in posesia FURNIZORULUI a produselor neachitate integral sau luarea masurilor legale in vigoare, fara preaviz sau notificare. 

  CLIENTUL poate face plati doar in baza Facturii Proforme sau Facturii Fiscale emise de catre FURNIZOR .

   

  EFECTUAREA LIVRARILOR

  Livrarea este diferentiata pentru produsele aflate pe stoc sau care se produc la comanda. Produsele care sunt pe stoc sunt disponibile imediat si pot fi livrate in maximum 2 zile de la CONFIRMAREA COMENZII. Pentru produsele care se executa la comanda sau vor fi personalizate veți primi in scris CONFIRMAREA COMENZII care va contine coditiile de livrare. In cazul produselor executate la comanda termenul de livrare incepe sa curga de la incasarea pretului/avansului de catre FURNIZOR. Produsul poate fi livrat door-to-door prin curier. 

  Produsele care nu pot fi livrate prin curier datorita dimensiunii, sau a greutatii se pot ridica de la sediul FURNIZORULUI. Receptia produselor se va face in prezenta delegatilor FURNIZORULUI sau a transportatorului. CLIENTUL trebuie sa verifice coletul pana la ora 24:00 din ziua primiri iar in cazul unei deteriorari partiale sau totale a coletului, CLIENTUL trebuie sa trimita un email la: sticla.comenzi@gmail.com sau telefonic la nr de telefon: 0264 701 788. Impreuna cu reclamatia trebuie atasata o poza cu coletul deteriorat in caz contrar nu sunt luate in considerare. Produsele sunt sub riscul CLIENTULUI din momentul receptiei de la livrare. 

   In cazul in care FURNIZORUL nu poate executa PRODUSUL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. FURNIZORUL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI. Daca CLIENTUL nu accepta produsul similar FURNIZORUL poate renunta la contract, fara nici o obligatie ulterioara fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune de interese. Raspunderea FURNIZORULUI va fi limitata la despagubiri in limita preturilor produselor comandate si incasate.