0
Nu aveti nici un produs in cos.

0

LUMINATOARE SKYLIGHT

LUMINATOARE SKYLIGHT

Executam cu technici de vitralii plafoniere tip vitraliu, skylight, luminatoare vitraliu in plafon sau in pereti cu efecte artistice. Vitraliile dau valoare pentru design interior. Avem multe modele pe care putem adapta designului interior. Lucram cu arhitecti pentru design.

1 Articol(e)

Tabel  Lista 

 1. Vitraliu stil vintage

  21. Vitraliu luminator albastru BLUE DECO

  Pentru a afla pretul acestui vitraliu va rugam sa ne contactati!

  PENTRU A COMANADA ACEST VITRALIU SELECTATI ACEST MODEL SI DATI-NE DIMENSIUNEA DORITA DE DVS! 

  Preturile/termenele de executie difera in functie de technici alese, complexitatea lucrarii si dimensiuniile comandate. Fiecare design de vitraliu de pe acest site poate fi adaptat la dimensiunile dorite de client. Pretul cuprinde adaptarea designului si executia a mai multor reprezentari in mai multe variante de culori. Contactati-ne pentru vitralii de orice complexitate! Executam si restaurari vitralii! Lucram si pe designul clientului! Se poate opta suplimentar pentru: sticla de 6 sau 8 mm, sticla laminata, securizata sau sandwich termopan. Vitraliul reprezentat are dimensiunea de 160x160 cm.


  Termenul de livrare va fi confirmat imediat dupa receptionarea comenzii. Avans 50%, restul inainte de livrare. Plata prin transfer bancar.

    Informatii:  0264 701 788       comenzi@sticla-vitralii.ro

  Vezi mai mult
  0,00 RON

1 Articol(e)

Tabel  Lista