0
Nu aveti nici un produs in cos.

0

Despre produse

 

STICLA SABLATA

 

STICLA VOPSITA

 

STICLA ORNAMENTALA

1

 

2

 

3

Sticla ornamental sablata, cunoscuta si sub numele de sticla gravata, are o elaganta sofisticata si pot fi atinse efecte incredibile prin sablare in relief sau prin luminarea laterala a sticlei.
Sticla sablata da intimitate in timp ce permite patrunderea luminii naturale adaugand un aspect personalizat si distinct spatiilor.
O noutate in tehnica sablarii sticlei este colorarea (cu coloranti speciali) a suprafetelor sablate, care pe langa aportul estetic asigura o protectie impotriva petelor de-a lungul anilor.
Avem sute de de modele disponibile de sticla sablata.
Contactati-ne pentru a va arta cataloagele noastre! Sticla sablata se utilizeaza ca si insertii in usi, glasswanduri, geamuri care dau spre o priveliste nedorita, delimitare birouri etc.

 

Sticla vopsita este un material care este din ce in ce mai utilizat in industria mobilei (garderoba, bucatarii etc) dar si pentru amenajarea si decorarea spatiilor interioare cum ar fi: placarea peretiilor, realizarea de pereti de sticla despartitori, usi de sticla.
Magazinul www.sticla-vitralii.ro oferă panouri de sticlă în culori practic nelimitate (RAL, PANTONE) putand reproduce orice culoare dorita de client.
Realizăm o sticlă vopsită incredibil de frumoasă și unică prin modelele aplicate, cu un efect atrăgător cu frumusețe translucidă care pune in valoare spatiile in care se monteaza.
Aplicarea sticlei vopsite pe pereti este foarte simpla prin folosirea ca adeziv siliconul transparent si o banda dublu adeziva pana siliconul se intareste.
Vopseaua folosita este UV rezistent, nu se mucegaeste, nu este sensibil la umezeala. Sticla poate fi si laminata, gaurita sau slefuita la canturi la cererea clientului.

 

La fabricarea sticlei ornamentale firma noastra utilizeaza o multitudine de technici combinate, manuale pentru a obtine texturi si efecte cu transparenta diferita.
Una din tehnicile folosite la sticla colorata ornamentala este similar cu cea a vitraliilor desenate.
Vitraliile de obicei se concep ca o compozitie unica proiectata pe dimensiune si pe forma geamului pana cand sticla decorativa cu tehnica de desenare utilizeaza modele repetitive.
Sticla ornamentala ca si vitraliile pot avea o utilizare din cele mai extinse domenii, fiind cea mai simpla si economicoasa solutie pentru a decora casa intr-un mod vizibil.
Cereti sfatul arhitectului sau designerului dumneavoastra!
Cautati modelul care va reprezinta!
.